Academy

Via onze Academy bieden wij verschillende workshops en trainingen aan op online marketing gebied. In deze workshops brengen wij je de laatste trends, kennis en vaardigheden binnen online marketing bij. Wij vinden het erg belangrijk dat jij de kennis en vaardigheden die je hebt opgedaan in onze workshop meteen kunt toepassen in jouw eigen vakgebied. Daarom hebben onze workshops naast de theorie ook een praktisch deel. De Peak Online Academy is onderverdeeld in de Pro- en Social Academy.

Pro Academy

Voor online marketeers die zich verder willen ontwikkelen binnen het online vakgebied heeft Peak Online de Pro Academy opgericht. Hier kun jij je op drie instapniveaus in de ‘breedte’ verder ontwikkelen binnen online marketing. Daarnaast bieden wij de volgende gespecialiseerde workshops, die ook op verschillende niveaus gegeven worden: Facebook, Instagram, Snapchat, Linkbuilding, SEO en SEA.

Er zijn inmiddels meerdere partijen die gespecialiseerde online marketing workshops verzorgen. Helaas komt het vaak voor dat er na afloop relatief weinig toepasbare kennis ‘blijft hangen’. Dit komt door de theoretische insteek en de grote hoeveelheid informatie die er op je afkomt. Daarom hechten wij veel waarde aan de toepasbaarheid van de specialistische kennis en vaardigheden van onze workshops.

Tijdens onze workshops wordt uitgelegd hoe de meest recente en belangrijkste online tools en platforms werken. Daarna ga je aan de slag met een praktische opdracht. Door onze aanpak beheers je de lesstof meteen en kun je er direct mee aan de slag. Dit maakt onze workshops uniek. Wij hebben ruime praktijkervaring met lesgeven in verschillende sectoren. Hierdoor weten wij goed hoe je de leerstof het beste kunt overbrengen. Klik hier voor meer informatie. Klik hier voor meer info.

Social Academy

Binnen dit onderdeel van onze Academy scholen wij in opdracht van diverse gemeentes en UWV’s verschillende kandidaten om tot online marketeer door middel van een leer-werktraject. Tijdens dit opleidingstraject worden zij klaargestoomd om een succesvolle overstap te maken naar het online vakgebied en zo hun plek op de arbeidsmarkt te garanderen.

Het leer-werktraject Online Adviseur is een gecombineerd opleidings- en leertraject van zes weken. Daarbij gaan de kandidaten één dag per week naar school en de overige vier werkdagen aan de slag bij een leer-werkbedrijf. Tijdens de opleidingsdagen krijgen de kandidaten de theorie bijgebracht op het gebied van online marketing. Denk hierbij aan webanalyse, zoekmachinemarketing en -optimalisatie, usability, webcontent en e-mailmarketing.

Daarnaast krijgen de kandidaten een leer-werkplek aangeboden. Bij hun leerbedrijf gaat zij werkzaamheden uitvoeren zoals het schrijven van webteksten, bevorderen van de vindbaarheid van websites (SEO/SEA), maken van online content, schrijven van effectieve teksten voor diverse relevante online platforms, opzetten van e-mailcampagnes en meten van online marketingacties met behulp van Google Analytics. Klik hier voor meer info.

klik hier voor meer info.

© Copyright - PeakOnline.nl
Contact

Wij nemen  zo snel mogelijk contact met je op!

    X
    Contact