Over Ons

Peak Online is DE specialist op het gebied van online Marketing. In de breedste zin van het woord.

Maar wat maakt ons nu anders? Peak Online heeft de unieke missie om mensen in hun kracht te zetten in de online wereld. Online marketing is een vakgebied dat constant in ontwikkeling is en vraagt om mensen die bereid zijn te leren en te veranderen. Wij hebben deze mensen en bieden ook scholingsmogelijkheden aan om voortdurend up-to-date te blijven. Wij geloven ook in sociaal ondernemerschap. Zo scholen wij voor een groot aantal gemeentes en UWV’s kandidaten om tot online marketeer.

Wij kunnen je op allerlei manieren ontzorgen. Op specifieke kennisgebieden als zoekmachine optimalisatie (SEO/SEA), social media marketing, content marketing, conversie optimalisatie, e-mailmarketing, growth hacking en nog veel meer. Op al deze gebieden kunnen wij je zelf de kennis op laten doen via onze Academy of je ondersteunen bij recruitment- en detacheringstrajecten. Want ga je zelf in kennis investeren of huur je hiervoor mensen in?

Via onze eigen organisatie en ons grote netwerk staan wij in contact met meer dan 20.000 ervaren online marketeers.

Zullen wij linken?

PEAK ONLINE IS UNIEK IN

Recruitment

Voor bedrijven die op zoek zijn naar online marketeers binnen verschillende specialismen verzorgen wij recruitment. Wij kunnen binnen een korte tijd uit onze eigen database van meer dan 3000 online marketeers plaatsingen verzorgen op verschillende niveaus, van junior tot senior.

Academy

Binnen onze Academy bieden wij verschillende workshops en trainingen aan binnen de online marketing. In onze workshops worden je de laatste trends, kennis en vaardigheden bijgebracht binnen online marketing. Wij vinden het erg belangrijk dat je de kennis en vaardigheden die zijn opgedaan in onze workshop meteen kunt toepassen in jouw eigen vakgebied. Daarom hebben onze workshops naast de theorie ook een praktisch gedeelte. De Peak Online Academy is onderverdeeld in de Pro- en Social Academy.

Flexforce

Voor (grotere) bedrijven heeft Peak Online de FlexForce opgericht, waarbij wij werken met flexibele krachten. Wij hebben momenteel een database van meer dan 600 freelancers die wij kunnen inzetten. Als er extra capaciteit of juist een bepaald specialisme nodig is, kan Peak Online al binnen een paar dagen freelancers leveren om aan uw behoefte te vervullen.

VISIE & MISSIE

Onze visie

Peak Online heeft een unieke visie waarbij wij mensen in hun kracht willen zetten om de nodige stappen te zetten binnen hun carrière om zo het maximale te halen uit de online wereld. Dit doen wij door middel van de vele ontwikkelingsmogelijkheden die wij bieden. Online marketeer is momenteel het meest kansrijke beroep. Wij helpen kandidaten zichzelf succesvol te positioneren binnen de vele mogelijkheden die de arbeidsmarkt nu biedt binnen het brede spectrum van online marketing.

Onze missie

Met Peak Online willen wij als platform dienen voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen in de online wereld. Wij willen de overstap naar de online wereld faciliteren door middel van omscholing en het creëren van nieuwe mogelijkheden en kansen. Vanuit sociaal ondernemerschap creëren wij draagvlak door kandidaten actief om te scholen bij verschillende gemeentes en UWV’s. Zo kunnen ook deze mensen hun plaats op de arbeidsmarkt vinden!

© Copyright - PeakOnline.nl
Contact

Wij nemen  zo snel mogelijk contact met je op!

    X
    Contact