Quickscan

Doe een search via Google en je vindt talloze quickscans die beloven dat je met een korte analyse meer conversie kunt realiseren, hoger in de Google top 10 scoort en betere ratings krijgt op het gebied van SEO, SEA en CRO.

Allemaal fantastisch, want over één ding is iedereen het wel eens: geen enkel bedrijf kan het zich veroorloven de slag op online gebied te verliezen. Meekomen met je concurrenten is een minimumeis maar het liefst streven wij deze natuurlijk voorbij!

Waarom kiezen voor de Peak Online QuickScan?

Vanuit Peak Online faciliteren wij bedrijven en organisaties op online gebied. Zowel inhoudelijk/uitvoerend via onze recruitment- en FlexForce-tak als tactisch/strategisch vanuit onze eigen Peak Online Academy. Sinds november 2018 hebben wij vanuit de Academy een nieuw product ontwikkeld en op de markt gebracht: de Peak Online QuickScan.

Deze quickscan heeft een aantal unieke kenmerken en is daarmee tactisch en strategisch inzetbaar op zowel korte, middellange als lange termijn om zo je (online gerelateerde) doelstellingen te halen. Hiermee wordt een voorsprong behaald op de bestaande quickscans, die puur vanuit oplossingen starten en denken. Zo zijn SEO, SEA en social media allemaal oplossingen om ‘iets’ te bereiken.

Ons gedachtegoed is het integreren van de organisatiedoelstellingen in de (online) doelstellingen die hieruit zijn ontstaan. Daarna stellen wij graag een eerste versie op van de Online Milestone planning. Hiermee krijg je een goede voorsprong om van 2019 een succesjaar te maken! Vervolgens dragen wij deze opzet graag over aan jouw organisatie. Dit doen wij inclusief coaching en waar nodig bijscholing (training) om deze voorsprong te behouden.

Onze aanpak / Uitvoering QuickScan

Doet jouw bedrijf het online goed? Word je goed gevonden? Gebruik je de juiste zoekwoorden? Onze QuickScan geeft je hier duidelijk inzicht in. Je krijgt meteen zicht op wat je goed doet en waar eventuele verbeterpunten liggen. Hierbij gaan wij veel verder dan een technische quickscan. Zo onderzoeken wij hoe jouw concurrenten het doen, welke zoekwoorden zij gebruiken, welke backlinks en pagina´s goed scoren enzovoort. Op basis van deze informatie kunnen wij jou adviseren hoe je meer uit je online marketingstrategie kunt halen.

Op hoofdlijnen bestaat onze aanpak en uitvoering uit:

  • Definiëren Online doelstellingen (op basis van tactische/strategische bedrijfsdoelstellingen).
  • Online doelstellingen koppelen aan bestaande en/of meer innovatieve online oplossingen.
  • Opstellen Milestone planning 2019 (bepalen beste momenten lancering Online oplossingen).
  • Een Online Roadmap (meerdere jaren) behoort ook tot de mogelijkheden.
  • Bijscholen daar waar nodig (via de Peak Online Academy)Coaching Online Milestone planning/Roadmap mogelijk (strippenkaart model).

Wat brengt de Peak Online QuickScan?

Onze scan is bedoeld voor bedrijven en organisaties die actiever willen worden op het gebied van online marketing. Want het is een gemiste kans niet optimaal gebruik te maken van alle mogelijkheden die daar liggen!

© Copyright - PeakOnline.nl
Contact

Wij nemen  zo snel mogelijk contact met je op!

    X
    Contact